En av Nord-Norges ledende 

rørleggerbedrifter

Velkommen til

Vann & Varme

Vann & Varme AS er et rørleggerfirma som ble etablert i 1978. Målsettingen er å være den ledende rørleggerbedriften i Harstad og omegn. Dette innebærer en sterk satsing på kompetanse som er tilpasset kundens krav og behov, blant bedriftens 25 ansatte.

 

Bedriften skal for våre kunder og samarbeidspartnere fremstå profesjonelt og kunne være en problemløser. Dette innebærer at vi sikrer oss en levedyktig utvikling som gir kundene trygghet for leveransen gjennom hele produktets levetid. Vi har fem personer tilgjengelig med offshoresertifikat, og vi har tidligere utført flere rørleggeroppdrag offshore. Innen bygg og anlegg kan vi referere til mange rørleggeroppdrag, store anlegg og selvsagt mindre oppdrag innen sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg.

Våre Tjenester

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra små reperasjoner til store installasjoner.

Oppussning av bad

Salg og montering av nytt utstyr

TV-kontroll og høytrykkspyling av rør

Gulvvarme

Varmepumpe

Utskifting av oljefyr

Reparasjoner

Serviceavtaler

Jobbmuligheter

Vann & Varme AS er ledende rørleggerentreprenør i Harstad og omegn. Selskapet leverer tjenester innen sanitær, sprinkler, varme og kjøling til næringsbygg, offentlige bygg og private boliger. Vann & Varme og Åge Nilsen AS har sammen en ledende posisjon som rørlegger i Troms og Finnmark med NOK 150 millioner i omsetning. Selskapet er medlem av Norsk Rørallianse.

Kontakt oss


  Se personvernpolicy

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no