21 Oct, 2019

Ny totalløsning på historisk sentrumstomt

På den historiske eiendommen på Storgata 25 bygges nå et nytt og moderne bygg. For Åge Nilsen er dette det første prosjektet som settes opp med samarbeidsløsningen Totalteq.

Fakta om Totalteq

Totalteq er et samarbeidsfirma mellom Åge Nilsen, JM Hansen og Klimaservice hvor det gis en totalteknisk løsning på et byggeprosjekt.

 

 •  Totalteq leverer et totalteknisk entreprise som gir kundene ett kontaktpunkt å forholde seg til.
 •  De er basert på til sammen 190 års erfaring gjennom moderselskapene JM Hansen, Åge Nilsen og Klimaservice som alle er spesialister på sine fagfelt.
 •  De leverer alt teknisk til alle typer næringsbygg, industri- og boligprosjekter.

Storgata 25 er en eiendom med lang historie i Tromsø. Siden midten av 1800-tallet har boliger på grunnen huset fiskere, skomakere og bryggearbeidere, før det på 1960-tallet ble reist en margarinfabrikk på eiendommen. Nå snart, i juni 2020, skal det være ferdigstilt nye og moderne kontorlokaler på den historiske adressen Storgata 25

 

Prosjektleder Sofie Ness er ansatt i Åge Nilsen, og er en av de som er med på å sørge for at nye Storgata 25 blir ferdigstilt. Hun er prosjektleder for byggets Totalteq-arbeid.

– Storgata 25 er et næringsbygg med utleie for butikk i første etasje og kontorer i plan 2-6. Totalt blir bygget på 8700 kvadratmeter, forklarer Ness.

 

Lokalt samarbeid

Totalteq er et samarbeid mellom Åge Nilsen, JM Hansen og Klimaservice hvor det gis en totalteknisk løsning på et byggeprosjekt.

 

– Her tilbyr vi rør, ventilasjon, elektro og automasjon for Storgata 25. Løsningen gjør at kunden får et kontaktpunkt å forholde seg til, og gjør alt fra planlegging til gjennomføring enklere og tryggere, sier prosjektleder Sofie Ness.

– Sørsiden av sentrum vil få et løft

Når bygget er ferdig skal det få et glassoverbygd gateløp som binder Storgata og Strandgata sammen. Utover dette vil det få en moderne look, med store vindusflater og en skinnende ny fasade.

 

– Det er et utfordrende bygg med tanke på glassgjennomgangen som kommer på siden av bygget. Men det kommer til å se skikkelig bra ut når det er ferdig. Sørsiden av sentrum vil få et skikkelig løft når bygget er ferdigstilt, forteller Ness, og fortsetter:

– Nå har området stått som en byggeplass lenge, men vi ser nå at bygget begynner å ta form, og det er skikkelig deilig. Det er fortsatt en del som mangler, men selve bygget begynner å se mer ut som et ordentlig lokale.

Første Totalteq-bygg

Storgata 25 er det første bygget som utføres med Totalteq i Tromsø.

– Det er veldig spennende å kunne bruke Totalteq på et nytt prosjekt, forteller Ness. 

– Vi har en pågående prosess hvor vi må finne de beste løsningene mens vi jobber, og ser godt hva som fungerer og ikke. Det er ikke helt prøve og feile, for vi er fagpersoner som alle vet hva vi holder på med, men vi må fortsatt finne ut av logistikken og finne best mulig løsning for dette prosjektet. Dette gir oss god erfaring, og gjør at vi blir mer klare til å ta slike oppgaver i fremtiden.

 

 

Kontakt oss


  Se personvernpolicy

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no