12 Mar, 2020

Lagde drømmedusj av sportsboden

Ekteparet Aud og Jan Steinar Indseth var lei av et trangt dusjkabinett og et 40 år gammelt bad. Nå har de fått et totalrenovert baderom og den store dusjen de alltid har drømt om.

Aud og Jan Steinar Indseth var lei av et trangt dusjkabinett og et 40 år gammelt bad. 

 

Et baderom å bli gamle i

– Her var det bod før, forteller Jan Steinar mens han står midt i dusjen.

 

Ekteparet ønsket seg en stor dusj og bedre plass på baderommet. De slo de ned veggen og gjorde halvparten av den gamle sportsboden om til dusj. Tidligere hadde badet plass til et badekar, men plassen rundt var knapp.

 

– Det var viktig for oss å få en ny dusjløsning da vi skulle pusse opp badet, forklarer Aud. – Vi hadde et dusjkabinett, men det fungerte dårlig for vårt bruk. Jeg klarte ikke å gå opp i badekaret vi hadde før, og ønsket en romslig dusj. Her har vi til og med plass til en stol!

 

 

Ikke pusset opp på 40 år

Ekteparet kjøpte huset for 40 år siden. Siden da har de kun byttet ut servanten og toalettet, så de ønsket seg en ny og mer moderne innredning.

 

– Det er kona som har vært sjefen på fargevalg og innredning, ler Jan Steinar.

 

– Vi fant ut at når vi først skulle investere i et nytt bad, ville vi gjøre det ordentlig og med gode håndverkere. Flisene i dusjen er mosaikk, og alt er slik vi vil ha det, forteller Aud.

 

Det nye badet er tilpasset slik ekteparet ønsket det – alt fra valg av farger til selve innredningen.

 

 – Da var vi så fornøyde, og valget var ikke vanskelig denne gangen.

Gleder seg til den første dusjen

Aud og Jan Steinar er et aktivt par. De bor på Kvaløysletta, og er omkranset av flott natur og langstrakte skiløyper. Derfor blir det mange skiturer for Jan Steinar nå på vinteren, og han ser frem til å kunne ta seg en lang og varm dusj etter neste treningsøkt.

 

– Håndverkerne som var hos oss, skal ha all berømmelse for å være flinke og proffe. Alt gikk etter planen, selv om det ble noen kvelder overtid. Nå får jeg tatt meg en dusj etter skituren i nytt baderom.

 

Kona Aud er helt enig.

 

– Jeg gleder meg til å ta min første ordentlige dusj her. Det skal bli kjempemessig i forhold til den gamle dusjen.

Kontakt oss


  Se personvernpolicy

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no