Tjenester for bedriftsmarkedet

Vann & Varme AS er ledende rørleggerentreprenør i Harstad og omegn.

 

Vi leverer tjenester innen sanitær, sprinkler, varme og kjøling til næringsbygg, offentlige bygg og private boliger.

Gass og trykkluftanlegg

Vi monterer prosjekterte gass- og trykkluftanlegg. Dette kan leveres til både industri, storhusholdning, offentlige bygninger og større boligkomplekser, slik som for eksempel borettslag. Vi hjelper og veileder deg til å velge riktig løsning med riktig kapasitet i forhold til bygget.

Sprinkleranlegg

Et sprinkleranlegg er din egen brannmann på vakt – døgnet rundt. Det er et godt alternativ for å forhindre at en eventuell småbrann utvikler seg til en total katastrofe. Vi monterer sprinkleranlegg både i nybygg og eldre bygg. Her foretar vi prosjekteringen og utførelsen, og står som totalansvarlig ovenfor byggherre og offentlige myndigheter.

Fjernvarmeanlegg

Fjernvarme er en god og effektiv løsning for utnyttelse av energi som ellers ville gått til spille. Vi har kompetansen og erfaringen som trengs for å planlegge, installere og drifte et effektivt fjernvarmeanlegg. Dette er en god investering for fremtiden.

Rørlegger

Vi tilbyr alt av rørleggertjenester. Hoveddelen av vår virksomhet ligger på større prosjekter, som rørentreprenør på oppdrag fra offentlige eller private oppdragsgivere.

Sanitær

Enten du trenger rehabilitering av et gammelt sanitæranlegg, eller et helt nytt anlegg i nybygg, er vi på saken. Vi leverer komplette sanitæranlegg i nye og eksisterende bygg. Enten som en del av et større prosjekt som underleverandør til entreprenør, eller ved prosjekter som rett og slett krever en stødig rørleggerbedrift på saken.

Varmeanlegg

Effektive og moderne varmeanlegg sørger for hensiktsmessig oppvarming av hus, virksomheter og andre institusjoner. Dersom dere har behov for å modernisere varmeanlegget, eller ønsker å legge et nytt, kan vi prosjektere og gjennomføre jobben. Vi leverer komplette varmeanlegg med systemløsninger tilpasset bygget etter hva som er mest hensiktsmessig med tanke på funksjon, økonomi og estetikk.

Kontakt oss


  Se personvernpolicy

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no

  Gamle Stangnesvei 1, 9409 Harstad

  +47 77 01 89 90

  firmapost@vann-varme.no